FORUM DDRRH
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Rujan 10, 2010, 03:17:27

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Predstavite nam se  (Posjeta: 27393 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Munja
Piskaralo

Spol: Ženski

Domovina u venama!

« Odgovor #1065 : Ožujak 09, 2010, 06:26:29 »

Dobrodošli svi novi članovi koje nisam do sad pozdravila  pobjeda
Evidentirano

"Ne varaj me sa golubom u rukama, sloboda je stvorena u mukama!"
Tyson
Gost
« Odgovor #1066 : Ožujak 10, 2010, 07:46:53 »

Newbrain dobro nam došao  dobrodosao

E baš si Zuja  Grin Grin Grin Grin Grin

A jesi primjetio da se čovjek registrirao prije više od dvije godine? Već je odgulio s nama 2 Strmca 
Evidentirano
mar1971
Gost
« Odgovor #1067 : Ožujak 10, 2010, 08:05:17 »

Dragovoljac,Domovinskoga rata,Veteran, vojni invalid  od  ptsp-a,rođeni Riječanin,sada  već 5  godina  živim sa  obitelji u okolici Bjelovara(Kolarevo selo),Od početka '91 godine  u redovima aktivno MUP-a Primorsko-goranske  Županije, te  93  u redovima  specijalne  policije Ajkula.
Imam tri sina  jedan  ide  u 2  razred   osnovne  škole.Druga dva su još malena.
U Gradskoj udrugi sam  invalida  oboljelih od  ptsp-a Bjelovar.Predsjednik nam je Željko Nesek.Aktivno pomaže se  članovima  oboljelim od  ptsp-a na razne   načine  ,ali kad  bi  i država  pomogla kao udruga  što pomaže  svima  bi nam  bilo  puno bolje.S asuprugom sam napravio stranicu  od  općine  Ivanska  i forum i  svoju bol  riješava tako što pomažem ljudima na  sve  načine  ,da ne  misle  o crnim mislima.Pogotovo oboljelim od  ptsp-a jer sam i ja  prošao mukotrpan put   dokazivanja svojih prava  i statuta i na taj način pokušavam  ljudima  pomoći ,nadam se  da ću i ovdje  moći pomoći a  i meni kad  bude  trebala  pomoć nadam se  da  ćete  mi uskočiti u pomoć.
Evidentirano
Tyson
Gost
« Odgovor #1068 : Ožujak 10, 2010, 08:29:54 »

Pozdrav mar1971 i dobro nam došao! 

Sjećam se kada smo pisali o branitelju sa Šolte da si se javio i nudio pomoć i prenosio na svoje stranice teksotve, hvala ti! 

A sad navrati u naš birc na cugu  Wink
Evidentirano
Scorpi
Piskaralo

Spol: Muški

« Odgovor #1069 : Ožujak 11, 2010, 04:03:22 »

svim novim članovima 
Evidentirano
Sokolica
Piskaralo

« Odgovor #1070 : Ožujak 14, 2010, 11:40:54 »

Lijepi pozdrav svim novim clanovima i od mene  Smiley  dobrodosao
Evidentirano

" ..Dođe tako neko vrijeme, kad pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.. "
Dok
punopravni forumaš

« Odgovor #1071 : Ožujak 22, 2010, 08:47:31 »

Dobrodošlici se pridružujem
Evidentirano
karloff
Piskaralo

« Odgovor #1072 : Ožujak 25, 2010, 04:07:02 »

Bog! Ja sam Boris iz Osijeka a inače iz okolice Sl.Broda. 72 Sam godište. U rat otšao 91g u OG Vukovar i usput tamo ranjen. 92 pozvan u 139 brg.  u svibnju 92 otišo u HVO 101 bb. pa iste godine u HOS te tamo drugi puta ranjen kod Bijelog Brda. Dalje odlazim u 3GBR I OSTALO JE LEGENDA.  Haug
Evidentirano
CIRO04
Piskaralo

TREŠNJEVKA JE ZAKON

« Odgovor #1073 : Ožujak 25, 2010, 04:19:42 »

Legenda je futuristički pojam. To bi bilo kao pričam ti priču. Pozdrav.
Evidentirano

Domovino moja, tvoje sunce pada, ni umrijeti za te Hrvat snage nema, dok nam stranac majrko, tihu propast sprema.  agm
Tyson
Gost
« Odgovor #1074 : Ožujak 25, 2010, 05:07:32 »

Bog! Ja sam Boris iz Osijeka a inače iz okolice Sl.Broda. 72 Sam godište. U rat otšao 91g u OG Vukovar i usput tamo ranjen. 92 pozvan u 139 brg.  u svibnju 92 otišo u HVO 101 bb. pa iste godine u HOS te tamo drugi puta ranjen kod Bijelog Brda. Dalje odlazim u 3GBR I OSTALO JE LEGENDA.  Haug

Pozdrav prijatelju, napokon si se i ti probio do nas ! Dobro nam došao  Wink 
Evidentirano
Tyson
Gost
« Odgovor #1075 : Ožujak 25, 2010, 05:08:12 »

Legenda je futuristički pojam. To bi bilo kao pričam ti priču. Pozdrav.

Ciro i nije ti neka dobrodošlica novom članu....  Wink
Evidentirano
Munja
Piskaralo

Domovina u venama!

« Odgovor #1076 : Ožujak 25, 2010, 07:07:24 »

Dobro nam došao Boris  Cheesy
Evidentirano

"Ne varaj me sa golubom u rukama, sloboda je stvorena u mukama!"
letač
Gost
« Odgovor #1077 : Ožujak 27, 2010, 09:00:40 »

Ej , Bog. ! Sad ću napisati par riječi.
Rođen i odrastao  u Mostaru. Uvjek prohrvatski orijenrtiran što sam osjetio na svojoj koži baš kao i moj otac koji je gulio zatvor u Zenici kao politički zatvorenik. 
U rujnu 1991 otišao na dubrovačko ratište , nakon čega sam prešao u Bojnu Zrinski podzapovjedništvom gen, Rose i Miljenka Filipovića.
Poslije temeljne obuke pridružujem se manjoj grupi  letača ULM-ova (malih lakih zrakoplova ) sa kojim smo učili osnove zrakoplovstva. Što je uključivalo , izviđanje , i bombardiranje neprijateljskih položaja. Slobodnim riječnikom rečeno  šaka budala za puno gluposti.
Manje više nepoznato i ne prepoznato. Drugom prilikom ću nadograditi fotkama aviona i bombi koje smo pravili i bacali na četnike.

Za sad atoliko.

Laka zemlja svim hrvatskim vitezovima i dug život hrvatskim ratnicima .

Dugo živite da im što duže kost u grlu budemo !!!
Evidentirano
Tyson
Gost
« Odgovor #1078 : Ožujak 27, 2010, 09:43:03 »

Rođen i odrastao  u Mostaru. Uvjek prohrvatski orijenrtiran što sam osjetio na svojoj koži baš kao i moj otac koji je gulio zatvor u Zenici kao politički zatvorenik. 
U rujnu 1991 otišao na dubrovačko ratište , nakon čega sam prešao u Bojnu Zrinski podzapovjedništvom gen, Rose i Miljenka Filipovića.
Poslije temeljne obuke pridružujem se manjoj grupi  letača ULM-ova (malih lakih zrakoplova ) sa kojim smo učili osnove zrakoplovstva. Što je uključivalo , izviđanje , i bombardiranje neprijateljskih položaja. Slobodnim riječnikom rečeno  šaka budala za puno gluposti.
Manje više nepoznato i ne prepoznato. Drugom prilikom ću nadograditi fotkama aviona i bombi koje smo pravili i bacali na četnike.

Za sad atoliko.

Bog prijatelju, drago mi je da si tako brzo došao među nas  ali i da ćeš dugo ostati
Evidentirano
Mostarac
mali forumaš

« Odgovor #1079 : Ožujak 27, 2010, 10:38:41 »

Za sad atoliko.

Evo meni pojačanja na forumu. 
Evidentirano

Ne razasute na sve cetir strane
Vec u mom srcu leze ukopane
Otaca mojih put i kosti sve!
Njih mrtvih ja sam zivi spomenik
 Str: 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 [72] 73 74 75 76   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP FORUM DDRRH | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM