Munja
Piskaralo
Spol: 
Domovina u venama!
|
 |
« Odgovor #1065 : Ožujak 09, 2010, 06:26:29 » |
|
Dobrodošli svi novi članovi koje nisam do sad pozdravila 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Ne varaj me sa golubom u rukama, sloboda je stvorena u mukama!"
|
|
|
|
Tyson
Gost
|
 |
« Odgovor #1066 : Ožujak 10, 2010, 07:46:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mar1971
Gost
|
 |
« Odgovor #1067 : Ožujak 10, 2010, 08:05:17 » |
|
Dragovoljac,Domovinskoga rata,Veteran, vojni invalid od ptsp-a,rođeni Riječanin,sada već 5 godina živim sa obitelji u okolici Bjelovara(Kolarevo selo),Od početka '91 godine u redovima aktivno MUP-a Primorsko-goranske Županije, te 93 u redovima specijalne policije Ajkula. Imam tri sina jedan ide u 2 razred osnovne škole.Druga dva su još malena. U Gradskoj udrugi sam invalida oboljelih od ptsp-a Bjelovar.Predsjednik nam je Željko Nesek.Aktivno pomaže se članovima oboljelim od ptsp-a na razne načine ,ali kad bi i država pomogla kao udruga što pomaže svima bi nam bilo puno bolje.S asuprugom sam napravio stranicu od općine Ivanska i forum i svoju bol riješava tako što pomažem ljudima na sve načine ,da ne misle o crnim mislima.Pogotovo oboljelim od ptsp-a jer sam i ja prošao mukotrpan put dokazivanja svojih prava i statuta i na taj način pokušavam ljudima pomoći ,nadam se da ću i ovdje moći pomoći a i meni kad bude trebala pomoć nadam se da ćete mi uskočiti u pomoć.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Tyson
Gost
|
 |
« Odgovor #1068 : Ožujak 10, 2010, 08:29:54 » |
|
Pozdrav mar1971 i dobro nam došao!  Sjećam se kada smo pisali o branitelju sa Šolte da si se javio i nudio pomoć i prenosio na svoje stranice teksotve, hvala ti!  A sad navrati u naš birc na cugu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Scorpi
Piskaralo
Spol: 
|
 |
« Odgovor #1069 : Ožujak 11, 2010, 04:03:22 » |
|
 svim novim članovima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Sokolica
Piskaralo
Spol: 
|
 |
« Odgovor #1070 : Ožujak 14, 2010, 11:40:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
" ..Dođe tako neko vrijeme, kad pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati.. "
|
|
|
|
Dok
|
 |
« Odgovor #1071 : Ožujak 22, 2010, 08:47:31 » |
|
Dobrodošlici se pridružujem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
karloff
Piskaralo
|
 |
« Odgovor #1072 : Ožujak 25, 2010, 04:07:02 » |
|
Bog! Ja sam Boris iz Osijeka a inače iz okolice Sl.Broda. 72 Sam godište. U rat otšao 91g u OG Vukovar i usput tamo ranjen. 92 pozvan u 139 brg. u svibnju 92 otišo u HVO 101 bb. pa iste godine u HOS te tamo drugi puta ranjen kod Bijelog Brda. Dalje odlazim u 3GBR I OSTALO JE LEGENDA. Haug
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
CIRO04
Piskaralo
Spol: 
TREŠNJEVKA JE ZAKON
|
 |
« Odgovor #1073 : Ožujak 25, 2010, 04:19:42 » |
|
Legenda je futuristički pojam. To bi bilo kao pričam ti priču. Pozdrav.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Domovino moja, tvoje sunce pada, ni umrijeti za te Hrvat snage nema, dok nam stranac majrko, tihu propast sprema. agm
|
|
|
|
Tyson
Gost
|
 |
« Odgovor #1074 : Ožujak 25, 2010, 05:07:32 » |
|
Bog! Ja sam Boris iz Osijeka a inače iz okolice Sl.Broda. 72 Sam godište. U rat otšao 91g u OG Vukovar i usput tamo ranjen. 92 pozvan u 139 brg. u svibnju 92 otišo u HVO 101 bb. pa iste godine u HOS te tamo drugi puta ranjen kod Bijelog Brda. Dalje odlazim u 3GBR I OSTALO JE LEGENDA. Haug
Pozdrav prijatelju, napokon si se i ti probio do nas ! Dobro nam došao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Tyson
Gost
|
 |
« Odgovor #1075 : Ožujak 25, 2010, 05:08:12 » |
|
Legenda je futuristički pojam. To bi bilo kao pričam ti priču. Pozdrav.
Ciro i nije ti neka dobrodošlica novom članu.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Munja
Piskaralo
Spol: 
Domovina u venama!
|
 |
« Odgovor #1076 : Ožujak 25, 2010, 07:07:24 » |
|
Dobro nam došao Boris 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Ne varaj me sa golubom u rukama, sloboda je stvorena u mukama!"
|
|
|
|
letač
Gost
|
 |
« Odgovor #1077 : Ožujak 27, 2010, 09:00:40 » |
|
Ej , Bog. ! Sad ću napisati par riječi. Rođen i odrastao u Mostaru. Uvjek prohrvatski orijenrtiran što sam osjetio na svojoj koži baš kao i moj otac koji je gulio zatvor u Zenici kao politički zatvorenik. U rujnu 1991 otišao na dubrovačko ratište , nakon čega sam prešao u Bojnu Zrinski podzapovjedništvom gen, Rose i Miljenka Filipovića. Poslije temeljne obuke pridružujem se manjoj grupi letača ULM-ova (malih lakih zrakoplova ) sa kojim smo učili osnove zrakoplovstva. Što je uključivalo , izviđanje , i bombardiranje neprijateljskih položaja. Slobodnim riječnikom rečeno šaka budala za puno gluposti. Manje više nepoznato i ne prepoznato. Drugom prilikom ću nadograditi fotkama aviona i bombi koje smo pravili i bacali na četnike. Za sad atoliko. Laka zemlja svim hrvatskim vitezovima i dug život hrvatskim ratnicima . Dugo živite da im što duže kost u grlu budemo !!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Tyson
Gost
|
 |
« Odgovor #1078 : Ožujak 27, 2010, 09:43:03 » |
|
Ej , Bog. ! Sad ću napisati par riječi. Rođen i odrastao u Mostaru. Uvjek prohrvatski orijenrtiran što sam osjetio na svojoj koži baš kao i moj otac koji je gulio zatvor u Zenici kao politički zatvorenik. U rujnu 1991 otišao na dubrovačko ratište , nakon čega sam prešao u Bojnu Zrinski podzapovjedništvom gen, Rose i Miljenka Filipovića. Poslije temeljne obuke pridružujem se manjoj grupi letača ULM-ova (malih lakih zrakoplova ) sa kojim smo učili osnove zrakoplovstva. Što je uključivalo , izviđanje , i bombardiranje neprijateljskih položaja. Slobodnim riječnikom rečeno šaka budala za puno gluposti. Manje više nepoznato i ne prepoznato. Drugom prilikom ću nadograditi fotkama aviona i bombi koje smo pravili i bacali na četnike. Za sad atoliko. Laka zemlja svim hrvatskim vitezovima i dug život hrvatskim ratnicima . Dugo živite da im što duže kost u grlu budemo !!!  Bog prijatelju, drago mi je da si tako brzo došao među nas ali i da ćeš dugo ostati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Mostarac
mali forumaš
Spol: 
|
 |
« Odgovor #1079 : Ožujak 27, 2010, 10:38:41 » |
|
Ej , Bog. ! Sad ću napisati par riječi. Rođen i odrastao u Mostaru. Uvjek prohrvatski orijenrtiran što sam osjetio na svojoj koži baš kao i moj otac koji je gulio zatvor u Zenici kao politički zatvorenik. U rujnu 1991 otišao na dubrovačko ratište , nakon čega sam prešao u Bojnu Zrinski podzapovjedništvom gen, Rose i Miljenka Filipovića. Poslije temeljne obuke pridružujem se manjoj grupi letača ULM-ova (malih lakih zrakoplova ) sa kojim smo učili osnove zrakoplovstva. Što je uključivalo , izviđanje , i bombardiranje neprijateljskih položaja. Slobodnim riječnikom rečeno šaka budala za puno gluposti. Manje više nepoznato i ne prepoznato. Drugom prilikom ću nadograditi fotkama aviona i bombi koje smo pravili i bacali na četnike. Za sad atoliko. Laka zemlja svim hrvatskim vitezovima i dug život hrvatskim ratnicima . Dugo živite da im što duže kost u grlu budemo !!!  Evo meni pojačanja na forumu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ne razasute na sve cetir strane Vec u mom srcu leze ukopane Otaca mojih put i kosti sve! Njih mrtvih ja sam zivi spomenik
|
|
|
|